Om oss

John heter jag som driver den här hemsidan och mitt stora intresse för whisky uppstod för några år sen när jag var och spelade Poker SM i Tallinn. Väl på resan hemåt köpte jag mig en Glenlivet 18 årig whisky mest för att prova på lite dyrare whisky och förhoppningsvis skulle det vara bättre än de billiga sorterna.

När jag väl kom hem från ett riktigt äventyr så var det dags att öppna upp för att prova lite av whiskyn jag hade köpt och döm om min förvåning så var den här whiskyn något av det godaste jag hade druckit.

Efter det har mitt intresse bara vuxit mer och mer dock ligger Glenlivet 18 fortfarande som en av mina största favoriter än idag men andra favoriter är också Macallan, Yamazaki med flera.

Men den här hemsidan vill jag verkligen upplysa om hur viktigt det är att använda rätt typ av glas när whiskyn ska drickas. Jag själv körde de klassiska tumblerglasen länge men efter att provat det officiella whiskyglaset Glencairn Glass så finns det ingen återvändo.

Jag hoppas ni som fortfarande använder tumblerglas att ni i alla fall provar dessa glas.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & bloggWebbkatalog.se

Kommentarer är stängda